У Міністерстві юстиції України розповіли про заборгованість, яка була виплачена співробітникам минулого тижня. Тепер сума виплат становить 5,7 мільйонів гривень, і ще 240 працівників задоволені.

Новий пост з'явився на сторінці Міністерства в соціальній мережі Facebook, де українців регулярно і оперативно сповіщають про всі новини і дають поради на рахунок різних сфер.

Мінімальна зарплата, кадр з відео

Як йдеться в повідомленні, найбільша сума була стягнута органами державної виконавчої служби Міністерства юстиції у Львівській області, а саме з підприємства "Екотрансенерго". Рішення було прийнято на користь 167 співробітників, і органи стягнули близько 3,1 мільйона гривень.

Далі, 679,8 тис. грн на користь 1 працівника стягнуто органами державної виконавчої служби Міністерства юстиції у Дніпропетровській області з Державного підприємства "Дослідне господарство" Дніпро "Державної установи Інституту зернових культур Національної академії аграрних наук України". Кошти стягнуто з рахунків боржника. Виконавчі провадження відкрито 30 вересня 2021 року.

Популярні новини зараз

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні готується революція у житловій сфері

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Зарплата, фото Korrespondent

І на третьому місці органи з Донецької області, де було виділено понад півмільйона гривень на користь 12 співробітників. Виконавче провадження було відкрито з червні цього року.

Скрін, відео YouTube ПриватБанк

З початку цього року органи державної виконавчої служби стягнули вже понад півмільярда гривень на зарплати співробітників. Виходить, що вже 36 667 працівників повністю отримали свої гроші.

Раніше повідомляли, з 1854 грн до 6000 грн: в Україні можуть відв'язати пенсію від прожиткового мінімуму

Як повідомляв Знай.ua, тисячам пенсіонерів підвищать виплати від 3 до 6 000 гривень: хто потрапив у категорію пільговиків. Кому світять підвищені пенсії вже завтра.

Знай.ua писав, арешт майна та банківських рахунків українців за борги: Мін'юст налякав ноу-хау.