Українці обурилися правилами оплати проїзду в тролейбусах: "Нехай краще кондуктор на півас натирить"

Цікавий пасажир Харківського громадського транспорту поділився зі своїми співвітчизниками цікавим фактом, який свідчить, що здійснювати плату за проїзд у тролейбусі готівкою грошовими коштами заборонено. Такий пункт датується 20.09.2017 і є в загальнодоступних правилах користування громадським транспортом.

Пост про транспорт, фото: скріншот

Багато користувачів соцмережі і харків'яни були не особливо здивовані і вже давненько знали про таке правило. Знайшлися і ті, кого обурив спосіб оплати електронним квитком "E-ticket", який видається тільки жителям міста Харкова.

Холостячці "Златі Огнєвіч стало мало і вона вирішила влаштувати "трійничок": ніхто не очікував

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Злата регулярно розміщує в соцмережі різні фрагменти з випусків, щоб як слід розгоріти інтерес шанувальників. Цього разу співачка показала, яке продовження романтичної історії чекає глядачів у п'ятій серії шоу.

Скріншот з Insta Stories, instagram.com/zlata.ognevich/

З відео в Insta Stories, фанати дізналися, що всі чоловіки відправляться зі Златою на Кіпр, де пристрасть буде просто закипати від градусів любові і ревнощів. Саме в п'ятому випуску на проекті трапиться перший поцілунок і на горизонті з'явиться невідомий чоловік.

Анастасія Приходько взяла за причинне місце учасника "Співають всі": "У вас там болить?"

Українська співачка Анастасія Приходько, яка сидить у суддівському кріслі на шоу" Співають всі "на каналі" Україна", прославилася, як досить різка і відверта суддя.

"Ви не дотягнули, знаєте чому? Ви постійно трималися за своє причинне місце, нібито воно у вас болить", - сказала співачка одному з учасників, викликавши у того збентеження.

Анастасія Приходько не боялася мати іншу думку, ніж більшість суддів і впевнено аргументувала своє бачення.

Українець з інвалідністю поскаржився на "ПриватБанк", який заблокував карту з пенсією

Чоловік заявив, що є володарем соціальної карти ХЕСД в цьому банку, за якою надається допомога організацією людям з обмеженими можливостями — купуючи лише продукти харчування, без будь-якої можливості зняти або переказати кошти.

Негативний відгук про Ощадбанк, скріншот: Мінфін

Дану карту заблокували вдруге. Згідно із законом дані карти не можуть блокуватися. Даний випадок не єдиний і відбуваються в кожному банку. Якщо банки блокують людям рахунки, яким не можна блокувати за законом-навіщо нам потрібні такі банки

ПриватБанк, фото: znaj.ua

60 кілограм на шиї: наречена впала під вантажем коштовностей на мажорному весіллі і ледь не померла "по-багатому"

У Китаї наречена одягла на весілля 60 кілограмів золота і не могла пересуватися самостійно.

Наречена в Китаї, фото з bigpicture

За китайською традицією, батьки нареченого викуповують наречену на весіллі золотом, і вага ювелірних виробів може бути необмеженим.

Наречена в Китаї, фото з bigpicture

Родичі піднесли дівчині пару масивних браслетів, а сам наречений 60 дорогоцінних намист, вага кожного з них становив близько кілограма.