До України на зміну вологому циклону прийшов західний антициклон "Ольденбург". Короткочасні дощі можуть пройти лише у південних областях, на решті території буде сухо та сонячно.

Про це повідомляє ТСН.
За прогнозами українського гідромедцентру на вихідних ні значного потепління, ані похолодання не передбачається. Опади вже покинули Україну, адже до нас прийшов західний антициклон "Ольденбург".

Погода, скріншот із відео

У п'ятницю, 15 жовтня невеликий дощ може спостерігатися лише у південних областях, на решті території країни — сухо та сонячно.
Але на Заході та Сході синоптики прогнозують туман. Саме тому водіям тут потрібно бути максимально пильними та уважними за кермом.

Погода, скріншот із відео

Ні значного потепління, ані похолодання на вихідних, за прогнозами Укргідрометцентру, не передбачається. Погода буде такою, як і останні кілька днів, вдень температура повітря буде в середньому до 13 градусів тепла, уночі до +6. Тому така погода сприятиму довготривалим прогулянкам на вихідних. Якщо є можливість можна виїхати до лісу, адже після дощів там буде чимало грибів.

Погода, скріншот із відео

Нагадаємо, погода 15 жовтня приготує українців до мокрих вихідних: ловіть останнє тепло. Прогноз погоди показує, що переживати за п'ятницю практично не потрібно

Як повідомляв Знай.ua, лютий у жовтні: в Україні кілька днів триматимуться морози, тумани та шквальний вітер. Якою буде погода в Україні цього тижня

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Також Знай.ua писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання. Українцям розповіли про електросамокати в холодну пору року