Смачний рецепт перлової каші з грибами і м'ясом. Відеорецепт з'явився на ютуб-каналі готуємо з любов'ю.
Перлова каша вважається однією з найбільш корисних круп на світі. Незважаючи на її дешевизну, в її складі безліч корисних речовин і вітамінів. Одне з них - амінокислота лізин, яка є матеріалом для будівництва білка.
Пропонуємо приготувати її з м'ясом і грибами, щоб заповнити денний раціон корисних речовин. Для цього вам знадобиться.
- 1 стакан перлової каші (200 гр);
- 400 гр м'яса;
- 200 гр грибів;
- 1 цибулина;
- 100 гр зеленого горошку;
- 1 морква;
- Сіль, перець за смаком.
Алгоритм приготування.
- Перловку заливаємо водою і залишаємо приблизно на вісім-дванадцять годин.
- Зливаємо воду засипаємо в каструлю і заливаємо водою в 1 до 4. Чекаємо кипіння і після цього варимо протягом сорока хвилин.
- Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками і обсмажуємо на розпеченій сковороді до рум'яності. Після цього солимо і додаємо перець, після чого заливаємо водою. Закриваємо кришкою і тушкуємо до повного випаровування води.
- На іншій сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо терту моркву і гриби. Все це перчимо і солимо. Після цього додаємо зелений горох і прогріваємо протягом однієї хвилини.
- Засипаємо перловку до обсмаженого м'яса і перемішуємо.
- Додаємо вміст іншої каструлі і все перемішуємо.
- Вимикаємо вогонь і наполягаємо приблизно півгодини, щоб крупа розкрила весь свій смак.
Нагадавши, Неймовірний маринад для помідорів з горілкою: незвичайний смак закуски на зиму.
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Як повідомляв портал Знай.ua, Рецепт домашньої консервації помідорів на зиму: підійде для тих, кому не можна оцет.
Також Знай.ua писав, що після цього рецепта ви забудете про супермаркети: аджика з хріном додасть перчинки будь-якого столу.