Українці придбали тістечко з дивною начинкою. В телеграм-порталі Народний Ревізор опублікували фотографію солодощі з тарганом.

На українські магазини систематично скаржаться прості громадяни. Незалежно від міста, претензії ідентичні: недбалість персоналу, бруд і неуважність, а також таргани і мурахи. Продукція, яка реалізується на полицях українських маркетів також залишає бажати кращого.

Магазин. Фото: Нова тернопільска газета.
Магазин. Фото: Нова тернопільска газета.

Зокрема, нашим співвітчизникам доводиться уважно стежити, щоб не купити прострочений продукт або навіть тухле м'ясо.

18 жовтня було в телеграм-порталі опублікували фотографію з міста Мелітополь. На ньому можна побачити, як на тістечком ромова баба повзає тарган.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Заповз погрітися і потрапив на обід. Покупцеві дісталася найсвіжіша начинка в ромовій бабці. #Мелітополь, Універсам
, - повідомляють в даній групі.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках. Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також "Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму. Стала відома докладна статистика.