Українські школярі "запустили" в Раду Бандеру: Порошенко не підтримав

Зовсім недавно в українській частині TikTok з'явився тренд, в ході якого школярі масово викладають відео і співають приспів пісні "Батько наш Бандера". Тепер ця пісня дісталася до Верховної Ради України. Народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко на своїй офіційній сторінці в Telegram опублікував відео виконання.

Верховна Рада України, скріншот: Youtube

Сергій Міхалок з "Ляпiс Трубецкой" побив фаната просто на сцені і захотів ще: "Чого тремтиш?"

В Інтернеті з'явилося відео з одного з концертів "Ляпіса Трубецького", в ході якого соліст Сергій Міхалок побив фаната просто на сцені. Це сталося на музичному заході в Полтаві. Співак посварився з одним з глядачів, покликав його на сцену і сильно вдарив його головою після невеликої словесної перепалки.

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Сергій Міхалок, фото: Instagram

Штраф в 30-50 тисяч і суд: що загрожує українцям без Covid-сертифіката в транспорті

Представники Національної поліції України розповіли про те, як поліція проводитиме перевірки covid-сертифікатом і чи будуть висаджувати пасажирів. Мар'яна Рева розповіла, що правоохоронці мають право проводити вибіркові перевірки даних документів у водіїв і пасажирів. Однак висаджувати українців не будуть.

Національна поліція України, скріншот: Youtube

Водії масово не вийшли на маршрути через нові правила перевезень з сертифікатами: бояться штрафів

У четвер, 21 жовтня 2021 року, стартували нові правила перевезень, які, між областями, тепер дозволені тільки для людей, що мають covid-сертифікат або результат ПЛР-тесту. Директор "Укрпас" Максим Скляренко заявив, що 40% водіїв не вийшли на свої рейси, бо відмовляються працювати при таких обмеженнях.

Пасажирські перевезення, скріншот: Youtube

Українцям пророкують "червону" зону на Новий рік і Різдво: що буде заборонено під ялинкою

Україна на новорічно-різдвяні свята, швидше за все, буде перебувати в "червоній" карантинній зоні, адже зараз спостерігається серйозне погіршення ситуації із захворюваністю на коронавірус. Епідеміолог Національної експертної групи з інфекційного контролю (NEGIC) Катерина Сояк зазначила, що зараз ситуація з коронавірусом погіршується і ми це бачимо в загальній статистиці.

Карантин в Україні, кадр з відео