Регіна Тодоренко відірвалася в компанії чоловіків без Влада Топалова: без сім'ї веселіше

Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі "П'ятниця" любить радувати свою аудиторію цікавими публікаціями.

Цього разу Регіна розмістила серію чарівних фотографій з недавньої подорожі в сонячний Стамбул, куди вона вирушила з великою командою своїх близьких друзів, як відомих, так і непублічних особистостей.

Від 5 до 10 років: як отримати знижку пенсійного віку

Міністерство юстиції України на своїй сторінці в «Фейсбук» зазначає: що особи, які жили або працювали на територіях радіоактивного забруднення мають можливість отримати пенсії по зменшенню пенсійного віку. Це передбачає ст.55 Закону України "Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи".

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Фото: Фейсбук Міністерство юстиції України

Незважаючи на це, Марії з Київщини, яка з травня 1988 року постійно проживає на території зоні посиленого радіоекологічного контролю та має відповідне посвідчення, неправомірно відмовили у призначенні пенсії зі зниженням пенсійного віку.

Укрзалізниця підготувала невакцинованим українцям неприємний сюрприз: квиток на поїзд і 300 гривень

З четверга, 21 жовтня 2021 року, в Україні діють нові правила пасажирських перевезень, що стосуються міжобласних пересувань.

Укрзалізниця, фото: Знай.иа

Такою можливістю тепер володіють лише власники COVID-сертифікатів, а також результатів ПЛР-тестування. АТ "Укрзалізниця"відкрила на вокзалах мобільні пункти тестування на коронавірус. Вони працюють для тих, хто має квиток на поїзд. Вартість експрес-тесту становить 350 гривень.

Slavia зізналася ,що "вживає" після розлучення з Дзідзьо: треба підтримувати сили

Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, активно розвиває свій аккаунт і ділиться з шанувальниками новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram.

Скріншот з Insta Stories, Slavia

Цього разу Slavia показала, як вона проводить час після виснажливих зйомок. Артистка вирішила відправитися в ресторан зі своєю подругою, телеведучою і піар-менеджером фонду" Пінчук " Юлією Янчар, випити чашечку чаю і перекусити.

Скріншот з Insta Stories, Slavia

Дантес влаштував "сумні танці" без Дорофєєвої, але з молодою азіаткою

Відомий український артист, а також чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес поділився відмінною новиною. У нього вийшов шостий за рахунком кліп, а також планується сольний концерт.

Пісня називається "сумні танці", і чоловік випустив її відразу разом з кліпом, який знімав з командою тривалий час. Заради цього йому довелося навіть змінити трохи образ.

Крім того, крім кліпу чоловік підготував для шанувальників ще один сюрприз. Справа в тому, що зовсім скоро в Києві відбудеться його перший сольний концерт, і пройде він вже 2 грудня.