Під час зйомок фільму "Іржа" голлівудський актор Алек Болдуін застрелив оператора і поранив режисера. Зброя, яка повинна була бути заряджена холостими патронами, вистрілила.
Зараз режисер фільму перебуває у важкому стані. Дівчину оперативно доставили в лікарню, але на жаль вона померла від отриманих травм.

Алек Болдуін (Фото: Alex Tabak / Pool / Reuters )

Як стало відомо, застрелена Болдуїном оператор - наша землячка Галина. Вона народилася в Україні і закінчила університет Шевченка. Всього 10 років тому вона переїхала США, де закінчила Американський інститут кіно.
Галина була оператором багатьох відомих фільмів таких як, "Божевільний Капелюшник", "Макс Фіст", "Заклятий ворог".

Халіна Хатчінс, фото з Особистого сайту

"Родом з України, Халіна виросла на радянській військовій базі на Полярному колі в оточенні оленів і атомних підводних човнів. Вона має ступінь магістра міжнародної журналістики Київського національного університету і раніше працювала журналістом-розслідувачем в британських документальних постановках в Європі", - сказано на її особистому сайті в розділі біографія.

Всього два дні тому дівчина на своїй сторінці в Instagram опублікувала відеоролик зі зйомок того самого вестерну "Іржа", на якому її застрелили.

Скріншот останнього відео Халіни Хатчінс

"Одна з переваг зйомок вестерну - у вихідний день можна покататися на конях", — так своє останнє відео в Instagram підписала операторка.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Скріншот останнього відео Халіни Хатчінс

Нагадаємо, що Алек Болдуін застрелив операторку родом з України на зйомках фільму "іржа" і поранив режисера

Також Знай писав, що американського мільйонера засудили до довічного ув'язнення за вбивство подруги: проговорився під час зйомок фільму про себе

Раніше Знай писав, що кілера з фільму "Зодіак" виявили в реальному світі, погубив 37 осіб: розпізнали по шрамах і черевикам