Нещодавно місцева влада оголосила тендер на реконструкцію Клеменівського мосту, який вже багато років знаходиться в аварійному стані. Вартість оголошеного тендеру на проведення реконструкції складає більше 205 000 грн за один квадратний метр переправи. Подробиці дізнавалися журналісти програми «Джедаі» на телеканалі 2+2.

Сюжет можна переглянути за посиланням.

Фото: Прес-служба каналу 2+2

Нині Клеменівський міст, який багато років потребує капітального ремонту, закритий для руху транспорту. Люди, які мешкають біля нього і постійно ним користуються намагалися ремонтувати переправу своїми силами: дошками і цвяхами, а зараз навіть бояться по ньому ходити. Неодноразово місцеві жителі звертались до чиновників з проханням відремонтувати його. Проте рішення про ремонт переправи прийняли тільки нещодавно.

Відтак, планується будівництво нового залізобетонного мосту, довжина якого залишається незмінною - 13 метрів, проте збільшується ширина до 6 метрів. Від початку оголошена вартість тендеру на цей ремонт, склала півтора мільйона гривень. Проте згодом було оголошено новий тендер, де вартість робіт складає 16 000 000 грн.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Показати ще

Фото: Прес-служба каналу 2+2

Для прикладу вартість ремонту одного квадратного метру Клеменівського мосту коштує більше 205 тис. грн, в той час, як вартість одного квадратного метру переправи з хвилеподібними опорами, яку будують над Дніпром у Києві складає 150 тис. грн.

Знай.ua нагадує Стежать за Європою та Африкою: у Карпатах діє надсекретний військовий об'єкт часів СРСР

Як раніше повідомляв Знай.ua За Кличка вартість будівництва Подільського мосту зросла вдвічі – ЗМІ

Також Знай.ua писав: Українських водіїв зважать просто на дорозі - кому доведеться платити за зайвий вантаж