Українські арештанти тепер можуть здійснювати телефонні дзвінки і користуватися інтернетом: за 15 хвилин - від 4 гривень

На офіційній сторінці Міністерства юстиції України в соцмережі Facebook розмістили новий пост, в якому повідомили про нові послуги для українських арештантів.

Відтепер, ув'язнені матимуть доступ до Інтернету, але з обмеженим контентом, а також до телефонних дзвінків, які будуть записуватися і контролюватися. Тарифи коливаються від 4 гривень до 17,5 за 15 хвилин розмови - залежно від області установи, за 15 хвилин доступу в Інтернет - від 3,3 до 32,5 гривень.

СІЗО в Україні, фото з biz

Від 6.99 грн до 11.9 грн: скільки українцям доведеться викласти за кілограм картоплі

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Стало відомо, що Україна почала імпортувати картоплю з Молдови. У сезоні 2020/21 року ціни на картоплю в Молдові виявилися вкрай низькими - через карантини і закриття ресторанів. Однак продати продукцію, вирощену в 2021 році, потрібно. І ось одним з таких ринків збуту стали прикордонні регіони України.

У скільки кілограм картоплі зараз обходиться українцям?
1 NOVUS-6.99 грн
2 VARUS-7.20 грн
3 АТБ-7.59 грн
4 Велмарт-7.79 ггрн
5 Еко-Маркет-7.79 грн
6 METRO-7.8 грн
7 АШАН-7.9 грн
8 FOZZY-8.20 грн
9 Сільпо-8.40
10 МегаМаркет 11.9 грн

Картопля, скріншот із відео

"Слугу" Зеленського Галину Третьякову "вигнали" з Ради за скандал з покійним Антоном Поляковим

Народному депутату від Партії "Слуга народу" Галині Третьякові заборонили участь у засіданнях Верховної Ради України після грубих висловлювань. Таке рішення було прийнято регламентним комітетом ВР сьогодні, в п'ятницю, 22 жовтня 2021 року.

Галина Третьякова буде відсутня на засіданнях протягом п'яти пленарних днів, а все через образливі висловлювання жінки щодо смерті депутата Антона Полякова.

"Як на мене, то це мінус один ворог. Тому - все добре. Розслідування має бути", - написала нардеп в офіційному чаті фракції"Слуга народу".

Галина Третьякова - фото obozrevatel

МОН рекомендує перейти на дистанційку: хто вже з 25 жовтня навчатиметься з дому

Міністерство освіти і науки України у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації рекомендує перейти на дистанційку всім навчальним закладам, крім шкіл. Про це повідомив міністр освіти і наук Сергій Шкарлет у своєму Телеграм-каналі.

"Оскільки епідеміологічна ситуація з Covid-19 в країні погіршується, після відповідних консультацій з МОЗ МОН рекомендує ввести дистанційне навчання з 25 жовтня по 15 листопада закладам професійної перед вищими, вищої, післядипломної освіти всіх форм власності та сфер управління", - повідомив міністр.

Карантин у школі, скріншот: YouTube

Ридаюча пенсіонерка не могла потрапити на поїзд "Одеса-Київ" через ноу-хау з сертифікатами: на тест не вистачало 200 гривень

як відомо, міжобласні подорожі доступні лише ті громадяни, хто володіє або COVID-сертифікатом, або довідкою про отримання першої дози вакцини, або негативним результатом тесту на коронавірус. "Укрзалізниця" спростила цю процедуру, бо тепер на вокзалах можна пройти тестування за 350 гривень.

Поки такі пункти доступні лише в десяти містах, включаючи Київ, Одесу, Харків, Львів, Дніпро, Полтаву, Вінницю, Кривий Ріг, Мукачево та Запоріжжя. А зараз в Інтернеті з'явилося відео з пенсіонером, який не міг виїхати з Одеси додому, до Києва, через брак грошей на проходження тестування.

Укрзалізниця. Фото: DW
Укрзалізниця. Фото: DW