Про це співак, продюсер і ведучий Геннадій Вітер (Gena VITER) розповів у програмі «Карабас.LIVE» з ведучим В’ячеславом Матюхіним.

«У мене три з половиною октави. Це майже так само, як проїхати з Теремків до Троєщини. Можна ближче, можна до центру, це буде дві октави. Це можливості голосу, від найнижчих нот ти можеш піти вгору. Звичайно, талантами Тіни Кароль я не володію, але хто його знає? Якщо мені наступити на якесь брутальне місце, може і заспіваю», - говорить він.

Артист продемонстрував свої дані прямо в студії, заспівавши мелодію широкого діапазону. Він пояснив: «Я маю вищу музичну освіту, про це мало хто знає. Це така ж історія, як і у Дзідзьо. У Міші теж «офігенне» поле. Але я кажу: ви хочете хорошого вокалу - йдіть в оперу. Хочете шоу, для такого сегмента достатньо трьох-чотирьох нот. Головне - щиро вірити в те, що ти робиш, і робити це на повній усмішці».

Тим, хто говорить, що він не вміє співати, артист відповідає: «А не важливо, вмієш ти співати чи не вмієш. Найголовніше - відчувати те, що ти співаєш».

Водночас Вітер вважає, що веселу пісню розкладати на велику кількість нот не зовсім правильно.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

«Аудиторія повинна це легко повторити. Вона повинна зайти, повинна бути зрозумілою твоєму глядачеві. Крім того, що вони повинні захотіти повторити ці слова, вони повинні захотіти ще станцювати», - зауважує він.

Знай.ua повідомляв думку Ореста Журавчака, що Ми в Україні отримали за останні три роки культурний вибух.

Також Назаренко розповів для Знай.ua, як у Києві на початку 90-х побувала всесвітньо відома творча тусовка.