Українець повідомив, що придбав запліснявілі пряники. Про це він повідомив на телеграм-порталі чорний список.

На українські магазини систематично скаржаться прості громадяни. Незалежно від міста, претензії ідентичні: недбалість персоналу, бруд і неуважність, а також таргани і мурахи. Продукція, яка реалізується на полицях українських маркетів також залишає бажати кращого.

У магазині міста Бровари придбали в два пачки пряників. Незважаючи на те, що їх термін придатності був до п'ятого листопада, українець порахував, що вони з цвіллю. Як доказ було записано відео.

Обидві пачки з терміном придатності до 05.11.2021. Але при цьому в обох упаковках пряники в страшній цвілі. # Бровари, Київська область
, - скаржиться українець.

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

За словами українця вони смердять. Проте фоловери порахували, що даний товар без цвілі.

А від коли крохмаль вважається цвіллю?? Всі продукти які лежать певний час випускають назовні сухі продукти які використовувалися(сіль,крохмаль,цукор(у вигляді пудри).Всі старі шоколадки покриваються білим нальотом. Так що причому тут цвіль?"; "Зацукрилося"; " важко сказати по відео, але на цвіль це не сильно схоже
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, українець натрапив на смугасту гусеницю у фаршированих перцях – ось-ось стане метеликом: "смачного!".

Як повідомляв Знай.uа, українку з маленькою дитиною залишили без зарплати на два місяці, начальство ховається: "дуже впливові люди".

Знай.uа писав, українець купив" фаршировані " грибком яйця, з яких вийде тухлий омлет.