Збройні сили України потрапили у ТОП - 30 найсильніших армій світу, піднявшись у світовому та європейському рейтингах.

Таким чином, ЗСУ займають 25 місце за потужністю у світі, а також 7 місце на європейському континенті. Перші 3 місця залишилися незмінними, їх посідають потужні армії США та Росії й замикає трійку лідерів Китай.

Водночас Україна піднялася у рейтингу найсильніших армій світу згідно з даними Global Fire Power 2021. Вона посідає 7 місце за потужністю на континенті та за кількістю артилерії та резерву.

Воїн ЗСУ, фото з фейсбук

Як зазначається, зараз Україна знаходиться на 25 місці зі 140 країн світу, які відстежуються, за індексом Global Fire Power 2021.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Варто додати, що на 23 місці опинилася армія Польщі, а на 24 місці - В'єтнаму. Відповідно Україна розташувалася одразу за цими країнами. Згідно з останнім рейтингом на європейському континенті ЗСУ посідають 7 місце.

Список країн із найсильнішою армією в Європі: Франція, Велика Британія, Італія, Німеччина, Іспанія, Польща, Україна, Греція, Швейцарія, Швеція.

Рейтинг найсильніших армій світу, Global Firepower

Нагадаємо, українців, які порушують обмеження "червоної" карантинної зони, строго каратимуть: 170 тисяч грн штрафу і закриття. В Україні порушники обмежень "червоної" карантинної зони, можуть отримати солідний штраф за недотримання правил

Як повідомляв портал "Знай.ua", на порушеннях карантину попалися тисячі українців: скільки доведеться заплатити за відсутність маски. Українцям пояснили, скільки доведеться заплатити за відсутність маски під час карантину

Також "Знай.ua" писав, українці справно оплачують комуналку, але мерзнуть у квартирах: "Холод собачий". Українка поскаржилася на те, що попри регулярну сплату всіх платіжок, мерзне у своїй квартирі. Жінка хотіла б отримувати належну якість комунальних послуг