У Києві молодики накинулися на водія таксі після того, як він попросив їх надіти захисні маски згідно з карантинною вимогою. У результаті чоловіка жорстоко побили.

У центрі столиці, на Майдані, троє хлопців викликали таксі Uber. Коли водій, 26-річний Роман, попросив пасажирів надіти маски, один з них взявся його душити. Після того, як таксист вискочив на вулицю, його почали бити.

Після жорстокого побиття, погрожуючи розправою, хлопці змусили таксиста відвезти їх безкоштовно в Бровари. "Відвезеш на халяву у Бровари", - заявили йому. Чоловік вирішив не пручатися і не ускладнювати ситуацію, в яку потрапив. Роман також говорить, що інші водії проїжджали повз і бачили, як його б'ють, проте ніхто жодним чином не зреагував.

Водія таксі побили після зауваження про маски, Телеграм

Після того, як водій таксі Роман відвіз хлопців у зазначене місце, він швидко повернувся до Києва і зв'язався з поліцією. Співробітники правоохоронних органів, за словами водія таксі, пообіцяли приїхати у лікарню і взяти у нього свідчення ввечері.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Водночас у компанії Uber пообіцяли надати інформацію про пасажирів за запитом поліції. Зазначається, що у самого Романа після жорстокого побиття діагностовано струс мозку і перелом верхньої щелепи. Йому може знадобитися операція на обличчі.

Нагадаємо, у Мінсоцполітики зробили заяву про субсидії в опалювальному сезоні: кому не бачити допомоги від держави. У Мінсоцполітики зробили заяву про субсидії в опалювальному сезоні. Українцям пояснили, хто отримає допомогу від держави

Як повідомляв портал "Знай.ua", на порушеннях карантину попалися тисячі українців: скільки доведеться заплатити за відсутність маски. Українцям пояснили, скільки доведеться заплатити за відсутність маски під час карантину

Також "Знай.ua" писав, українці справно оплачують комуналку, але мерзнуть у квартирах: "Холод собачий". Українка поскаржилася на те, що попри регулярну сплату всіх платіжок, мерзне у своїй квартирі. Жінка хотіла б отримувати належну якість комунальних послуг