Рецепт напою з багатим смаком дозволить прикрасити осінні дні. Рецепт медової настоянки розповів Данила Перваченко на своєму ютуб-каналі.
Медовуха є слабоалкогольним напоєм, який містить 1,2-9 відсотків обсягу етилового спирту.
Є різні варіанти даного напою. Пропонуємо один з поширених і простих варіантів. Приготування не займе багато часу.
Інгредієнт
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
- Горілка або самогон (40-45 %) - 1 л;
- Мускатний горіх мелений - ¼ ч. л;
- Перець чилі пластівці-2 ч. л;
- Чорний перець горошок - ½ ч. л;
- Мед-2 ст. л;
- Перець духмяний горошок-3-4 шт;
- Гвоздка-2-3 шт;
- Кориця мелена - ¼ ч. л.
Алгоритм приготування.
- Спеції з медом висипаємо в банку, заливаємо підготовленим спиртом, добре все перемішуємо і відправляємо в темне місце на два тижні;
- Потім проціджуємо і розливаємо по пляшках. Через пару днів перцівка з медом готова.
Нагадавши, лікер з горобини, щоб зігрітися восени: простий рецепт ароматного міцного напою. Обов'язково спробуйте приготувати такий лікер з горобини самостійно, адже ці ягоди завжди можна знайти у великій кількості.
Як повідомляв портал Знай.ua, ягідна настоянка на самогоні від Костянтина Грубича: бюджетний рецепт на холодні часи із Західної України. Кулінар поділився з українцями рецептом алкогольного напою - зігріватиме вас холодними вечорами
Також Знай.ua писав, гарбуз по-корейськи з часником на Хеллоуїн.Кулінари розповіли про новий рецепт, який точно здивує ваших близьких і друзів