Володимир Зеленський показав спільну фотографію з німецьким канцлером Ангелою Меркель. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

У Глазго пройшов кліматичний саміт, в якому взяли участь сто двадцять глав держав, серед яких був Володимир Зеленський. 1 листопада на офіційному Instagram-каналі українського президента з'явилося спільне фото Зеленського з канцлером Німеччини. У підписі глава України повідомив:

24/7 я роблю все, щоб гарячіше не ставало на Донбасі, щоб на сході нашої країни нарешті запанував мир, а в життя громадян України на ТОТ разом із синьо-жовтим прапором прийшло «глобальне потепління».Про це та про багато інших важливих питань, як завжди, відкрито й тепло поспілкувалися сьогодні з великим другом і надійним партнером України – @bundeskanzlerin.

Зазначимо, що технічно Ангела Меркель не є канцлером, а є виконуючою обов'язки. З 26 жовтня президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр вручив їй грамоту про припинення її повноважень. Ангела Меркель займає цю посаду лише до того моменту, поки уряд не вибере нового канцлера.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще
Нагадаємо, що українським водіям запропонували альтернативу камерам автофіксації порушень ПДР: "це круто і корисно"
Також Знай писав, перевищив швидкість-здай права: українським водіям готують Жорстке ноу-хау. Законопроект передбачає серйозне посилення відповідальності.
Раніше повідомляв Знай, сидіння, одне колесо і вага не вище 20 кілограм: в Україні створять " ПДР для самокатів