Незабаром поїздки на BlaBlaCar стануть дорожчими для українців. Все через те, що пасажири будуть змушені платити комісію під час бронювання поїздки на платформі.

Водій, скріншот: Youtube

Про це розповів CEO і співзасновник BlaBlaCar Ніколя Брюссон в інтерв'ю "РБК-Україна Авто".
Незабаром популярний сервіс пошуку попутників для автомобільних поїздок BlaBlaCar стане платним для користувачів в Україні.

Дорога, скріншот із відео

"Стратегічне рішення про перехід карпулінга BlaBlaCar в Україні на платну основу вже ухвалено, залишилося визначитися з датою. У будь-якому випадку, це не за горами — серед варіантів ми розглядаємо грудень 2021 року або лютий-березень 2022-го", - сказав він.

Тепер на сервісі BlaBlaCar, для пасажирів з'явиться комісія під час онлайн-бронювання поїздки. Варто зазначити, що цей збір буде повернено, якщо водій або пасажир скасовують поїздку. Оплата за саму поїздку буде здійснюватися як і раніше - готівкою безпосередньо водієві.

дороги, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Для водіїв на BlaBlaCar нічого не зміниться, для них користування сервісом залишиться безкоштовним.

Нагадаємо, від 5 до 35 гривень за годину: у Києві діють нові правила паркування, як не отримати штраф. Як діють нові алгоритми і зони столичної парковки

Також Знай писав, "Запорожець" як для серіалу "Емілі в Парижі": у мережі показали авто, яке водії називають круасаном

ТакожЗнай повідомляв, що українці пропонують терміново змінити ПДР і посилити покарання за наїзд на пішоходів: "Максимальною санацією...". Українці хочуть посилити відповідальність за порушення правил дорожнього руху. Що на цей раз