З північної частини української столиці прийшли доволі тривожні новини. Справа в тому, що недалеко від популярного ТРЦ "Dream Town" в ресторані швидкого харчування "Mcdonald's" сталася тривожна ситуація - в кафе спрацювала пожежна сигналізація і раптово заблокувалися двері, через які заходять і виходять відвідувачі.

Але у самій компанії МакДональдз запевнили, що ніякої загрози відвідувачам та персоналу не було.

"В понеділок, 1 листопада о 13.10 в закладі за адресою: Проспект Оболонський, 26А, не було ані пожежі, ані задимлення. Під час інциденту, який ви описуєте, відбувалася планова перевірка системи протипожежної безпеки. Тому тестувалася пожежна сигналізація, яка зазвичай зачиняє двері, щоб спрямувати потоки відвідувачів до безпечної евакуації. Сигналізація тривала 6 хвилин. В той момент в закладі перебувало 3 відвідувачі та менеджери закладу швидко зреагували і повідомили гостям, що система безпеки увімкнулася помилково і жодної небезпеки немає. Спіробітники ресторану вибачилася перед кожним гостем за ситуацію, що склалась", – повідомила Знай.UA відповідальна за комунікації МакДональдз в Україні Саміра.

Наразі система пожежної безпеки закладу перевірена, вона працює у штатному режимі.

Раніше повідомляли, 16-річний мажор "спихнув" провину на СТО після смертельної аварії: гальма відмовили.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, в Україні виявили таємний аеродром під охороною - "Вивезли на Кавказ".

Знай.uа писав, старий радянський літак з парашутистами розбився, не пролетівши і кілометра: на борту був іменинник з сертифікатом.