У Дніпрі мама учня побила викладачку на очах у інших дітей.

Стало відомо про напад мами 6-класника на вчительку математики в школі №120, в місті Дніпрі, 1 листопада. Причиною скандалу стала скарга педагога на погану поведінку учня, який заважав навчальному процесу, відволікав інших дітей і грав на телефоні. Мати, яку звуть Вікторія, повідомила, що після уроку син написав їй в Viber, що вчителька почала налаштовувати однолітків проти нього, і нібито образила хлопчика словами: "Я не хочу бачити вас такими ж ублюдочними, як він, не спілкуйтеся з ним".

карантин у школі, навчання, діти / / фото Getty Images

Мама беззастережно повірила своїй дитині і з'явилася в школу зі своїм старшим сином, який також є випускником даного навчального закладу, і жорстоко побила викладачку ногами на очах у дітей, а після просто втекла. Жінка відбулася синцями і все обійшлося без госпіталізації. Але, постраждала сильно перенервувала, як заявляє медсестра школи, у неї підскочив тиск і стався гіпертонічний криз.

Вікторія заперечує факт побиття і заявляє, що просто захищала свою дитину. Відомо, що поліція розцінила інцидент як дрібне хуліганство і виписала два адміністративні протоколи - один мамі, а другий повнолітньому синові, який також брав участь у конфлікті.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, що вчителька "доганялася" горілкою замість кави прямо на уроці: до кінця дня не могла розмовляти

Як повідомляв Знай.uа, IT-компанія відмовила киянину в співбесіді через українську мову: "У пріоритеті російська"

Також портал Знай.uа писав, млинці у файлі для паперів і дешеві макарони: дітей у школі нагодували канцерогенами і залякали батьків