Погода 4 листопада накриє Україну густим туманом: обережно, шторм

У четвер, 4 листопада, погода обіцяє бути сонячною і теплою. Дощі зглянуться над українцями і покинуть практично всю територію країни, лише в крайніх західних областях прогнозують незначні опади. Температура повітря залишиться на колишніх комфортних показниках, "мінусів" і морозів не очікується.

В Укргідрометцентрі також попередили про підвищену туманність з видимістю 200-500 м. (І рівень небезпеки, жовтий)

Київ накрив туман, фото з соцмереж

"Євробляхи" їдуть додому: водіям назвали крайній термін розмитнення, суму штрафу та розмір пільг

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Скористатися спрощеним митним оформленням та оподаткуванням автомобіля на єврономерах відповідно до Законів України №1402-IX та №1403-IX можна до 10 листопада 2021 року включно.

Станом на 1 листопада, за новою формулою розмитнили понад 66 тисяч "євроблях". В Україні діє нова пільгова формула з розмитнення "євроблях", що в'їхали на територію України до кінця 2020 року. Нова ставка встановлена на рівні не вище 1000 євро.

Євробляхи, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Юлія Тимошенко в "гусарському костюмі" і спокуслива Лариса Білозір в шкірі: як депутатки в Раді держбюджет приймали

У Верховній Раді України день великих рішень. 3 листопада депутати прийняли держбюджет і ряд інших важливих проектів. Саме тому імідж народних обранців відповідав серйозності моменту. Пропонуємо вам топ-5 стильних цибулин за день.

Сьогодні у Верховну Раду Оксана Дмитрієва від "Слуги народу" вибрала блузку і спідницю в дуже стриманих синьо-чорних відтінках, в Лариса Білозір порадувала досить стильним образом в шкіряному піджаку гірчичного кольору. Юлія Гришина теж вибрала строгий стиль, але з ніжними рожевими фарбами. Юлія Тимошенко, яка вміло поєднує офіційний стиль і кежуал, прийшла в Раду в бордовій спідниці із золотою смужкою і в чорному піджаку.

Юлія Тимошенко, фото "Новини.LIVE"

Не мають права: юрист розповів, що робити, якщо з вас почали вимагати сертифікат вакцинації в парку

Український юрист Олександр Моргун записав черговий ролик, в якому допоміг українцям відстояти свої права. Як оскаржити штрафи за відсутність сертифіката вакцинації.

Олександр Моргун зазначив, що ні у Національної поліції, ні у Національної гвардії немає повноважень перевіряти сертифікати. При цьому, лікарську таємницю також ніхто не відміняв, і ви можете, за словами юриста, не розголошувати інформацію про стан свого здоров'я. Немає жодної постанови про те, що людям забороняється виходити на вулицю або в парк.

Карантин, транспорт - фото 44.ua

Дружина "слуги народу" Миколи Тищенка Алла вирішила звозити голодних українців до Парижа: "Це ж інший світ!"

Дівчина запропонувала своїм передплатникам унікальну можливість поїхати у французьку столицю, в місто Париж за її ж гроші.

"Хотіли б полетіти в Париж? Шумимо в коментарях, якщо хочете, щоб я виконала цю мрію", — загадково підписала публікацію Алла, демонструючи тим самим свій намір відправити когось зі своїх шанувальників в місто любові.

Алла Барановська, фото: Instagram