Стало відомо про інцидент, який стався в салоні маршрутки Рівненської області. Водій вирішив не пускати в салон поліцейського, який хотів перевірити наявність сертифікатів вакцинації.

Відео інциденту опублікували в місцевому Instagram-співтоваристві "Rivne_1283"., і в мить воно розлетілося по всій мережі.

Вчинок водія викликав неоднозначну реакцію у людей, адже, одні вважають, що він зробив правильно, і тим самим відстояв свої права, а інші ж кажуть, що той безвідповідально ставиться до карантину, і нехтує безпекою людей.

Це був автобус, який їхав з Дубна до Луцька, і водій відмовився пускати в салон співробітників правоохоронних органів, які хотіли просто перевірити дотримання карантинних вимог. Область Знаходиться з кінця жовтня в червоній зоні, і тепер на транспорті можуть пересуватися тільки ті, хто вакцинований, або ж ті, у кого є негативний тест.

"На підставі чого хочете перевіряти? Я вам не дозволяю заходити і не хочу виходити", - зазначав водій.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

На відповідь поліцейських про те, що це розпорядження уряду, водій почав говорити про те, що його такий склад не влаштовував. Чоловік вимагав назвати закон, де точно написано, що є таке правило.

У поліції були всі підстави перевірити транспорт, адже Рівненщина перебуває у" червоній " зоні та діють певні вимоги щодо перевезення пасажирів у громадському транспорті (наявність COVID-сертифікатів та масочний режим у пасажирів).

У підсумку у них не вдалося переконати водія, що це закон, і вони пішли, побажавши йому щасливої дороги. В органах на даний інцидент поки що ніяк не відреагували.

Нагадаємо, що у Києві пенсіонерка "прокляла" маршрутку, після чого та "розбулася" на ходу

Раніше повідомляли, що еу зюзю псих у тролейбусі помочився на дитину: переплутав з туалетом

Також, прозвір водій побив 17-річного хлопця за "подорож на три літери"