У мережі оприлюднили дуже цікаву і несподівану інформацію, в якій повідомляє про те, що автомобільний завод ЗАЗ працює над створенням нового міського автобуса.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Кореспондент", повідомляв Hyser.

Стало відомо, що в Україні планується випускати нові автобуси для громадського транспорту. Український завод дуже сильно трудитися, щоб скласти конкуренцію білоруським МАЗам.

На даний момент спливла інформація, що Запорізький автомобільний завод почав працювати над створенням свого автобуса для їзди по місту. Його використовуватимуть у вигляді громадського транспорту.

Голова правління Запорізького автомобільного заводу Микола Євдокименко заявив, що Заз почав виробляти автобуси а08 малого класу в трьох версіях, автобуси середнього класу А09 з шасі Mercedes-Benz і автобуси А10 з несучим кузовом.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Крім цього, Микола Євдокименко поділився тим, що ведеться розробка нового масивного автобуса для міських поїздок А18.

Автобуси, фото: вільне джерело

Автобус А18 буде 12 метрів в довжину і стане аналогією А10, але всередині салону зможе поміститися набагато більше пасажирів.

Відомо, що буде випущено близько 1000-1200 автобусів для України.

Дуже важливо зауважити, що підприємство відправляє свою роботу на територію Польщі, де минулого року отримало сертифікат ЄВРО-6. Цей сертифікат дасть можливість робити поставки автобусів до Європейського Союзу.

Потрібно підкреслити, що А18 цілком може конкурувати з білоруськими автобусами, які вже давно закуповують українські міста.

Нагадаємо, "Запорожець" як для серіалу "Емілі в Парижі": у мережі показали авто, яке водії називають круасаном

Раніше повідомляли, що українцям показали випробування над першими "запорожцями": унікальні ретромобілі, які "розірвали" СРСР

Також, еоїзди на BlaBlaCar стануть дорожчими для українців: що сервіс підготував для пасажирів