Українцям повідомили дуже корисну і важливу інформацію, яка стосується здоров'я. Член Національної асоціації дієтологів скористалася своїм досвідом і дала кілька корисних порад.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Сторінка»

Дієтолог і Нутриціолог Марина Макіша дала дуже цікаве інтерв'ю, в якому повідомила про те, що є продукти, що змінюють колір зубів. Вона дала кілька порад для того, щоб ваші зуби залишалися білими якомога довше.

Марина Макіша розповіла, що людські зуби починають темніти, коли з'являтися проблеми з емаллю.

зуби, Фото Shiny Diamond Pexels.com

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Крім цього, експерт поділилася тим, що на зубах дуже часто залишається наліт у вигляді різноманітних бактерій. Ці бактерії можуть зробити колір зубів темним, але після чищення зубів, колір стане знову світлим.

Потрібно підкреслити, що кетчуп – досить шкідливий продукт для людських зубів, так як в його склад входить оцет, цукор, томат і в деяких випадках навіть барвник. Експерт рекомендує готувати їжу з томатної пасти, а не з кетчупу.

В'ялені томати. Скріншот Youtube

Варто відзначити, що Марина Макіша приділила особливу увагу куркумі, яка дає вплив на фарбування зубів. Ця спеція має дуже хороший вплив на організм людини – зашита судин і уповільнення старіння. Лікар рекомендує не відмовлятися від куркуми, а їсти її з огірками, редискою або яблуком.

Куркума, фото: kp.ua

Дієтолог заявив і про те, що на забарвлення зубів сильно впливає соєвий соус. Кислоти, які містяться в соєвому соусі впливають на забарвлення людських зубів.

Також, Марина Макіша радить не частити з фруктовим льодом навіть в жарку погоду, так як різкий перепад температур дуже погано впливає на зубну емаль.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у Львові люди влаштували справжній дебош на секонд-хенді.

Нагадаємо, що українця знайшла в фісташках м'ясо.