На офіційній сторінці Київської міської прокуратури в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація щодо минулих обшуків в тіньовому офісі підрядних компаній через замах на розкрадання 3 мільярдів гривень під час будівництва Подільського мосту в столиці.
Департамент контррозвідувального захисту разом з окружною прокуратурою провів обшук та здійснив вилучення документів, що відображають протиправну діяльність, включаючи 37 печаток з ознаками фіктивності, а ще різні носії інформації та інше.

Розкрадання грошей на Подільському мосту, фото: Facebook

"Слідством встановлено, що між частиною компаній був укладений договір щодо виконання проектних і вишукувальних робіт по об'єкту: "будівництво Подільського мостового переходу через річку Дніпро в місті Києві", - йдеться в публікації.

До виконання робіт залучили ТОВ "Міжнародний проектний інститут", яким і здійснювалися роботи з розробки проектної документації. Від імені цієї організації, щоб привласнити 3 мільярди гривень, невстановлені особи підробляли проектну документацію і подали її для проходження експертизи. У коментарях користувачі згадують мера Києва Віталія Кличка, який зовсім недавно звільнив свого заступника.

Розкрадання грошей на Подільському мосту, фото: Facebook

Розкрадання грошей на Подільському мосту, фото: Facebook

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще
"Зам'яти. Ще нікого не посадили", "10 хвилин тому Клічко звільнив свого заступника, який відповідав за цей міст, збіг? Не думаю", - пишуть користувачі під публікацією.

Розкрадання грошей на Подільському мосту, скріншот: Facebook

Нагадаємо, Григол Катамадзе розповів, як Грузії вдалося побороти побутову корупцію

Як повідомляв "Знай.ua", ринок дуже складний, не завжди чесний, - Борис Бойко про ринок озброєнь

Знай.ua писав, новий міністр оборони Олексій Резніков попався на пікантному листуванні в Раді: "Його обирають, а він мурчить"