Адвокат Олександр Моргун розповів про те, що можна робити учням на дистанційному навчанні. Відповідне відео з'явилося на його офіційній Тікток-сторінці.

Наразі обмеження червоної зони карантину діють у Києві та 15 областях.

Дистанційне навчання, фото: скріншот з відео

Згідно з обмеженнями "червоної зони" учні освітніх установ (1-11 класи) залишаються на дистанційному навчанні, поки епідемічна ситуація не покращиться.

При цьому адвокат Олександр Моргун розповів, що під час дистанційного навчання викладач не має право на те, щоб

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

"Відповідно до статті 32 Конституції України, заборонено втручання в особисте і сімейне життя особистості. А відповідно до статті 33 Закону України Про інформацію, забороняється збирати та поширювати інформацію про особу без її згоди. Тобто якщо ти незгодний, камеру можеш не включати", - повідомив Моргун.

Нагадавши, що нові правила карантину: у Зеленського приготували "ковід-сюрприз" українцям. У Кабміні стурбовані зростаючою кількістю хворих і активним поширенням підроблених ковід-документів
Раніше Знай писав, що українським пенсіонерам розповіли, за що їх можуть позбавити виплат: "помилки, підробки, виїзд за кордон". Якщо вам перестали нараховувати пенсію зверніться до Пенсійного фонду
Також Знай писав, що Франківчани відповіли, чому масово їдуть за кордон на заробітки: пенсія, медицина, податки та інші причини.