У Луцьку патрульні правоохоронці жорстко затримали водія маршрутки. Про це повідомляє портал Сьогодні.

Подія трапилася на вулиці Ковельській. Причиною затримання-конфлікт з правоохоронцями через перевірку дотримання карантину. На відео видно, як жорстко поліцейські скручують його. Згодом його госпіталізувала швидка. Йому зламали руку.

Нацполіція, скріншот: YouTube

Очевидці зняли на відео, як під крики розлюченого натовпу поліція дістає з – за керма водія маршрутки сполученням "Луцьк-с.Окорськ" і садить в патрульне авто. Звичайні перехожі намагалися заступитися за водія, однак це йому не змогло допомогти.

Зазначимо, що це не перший конфлікт з водіїв транспортного засобу через дотримання карантину. Водій вирішив не пускати в салон поліцейського, який хотів перевірити наявність сертифікатів вакцинації.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

У підсумку у них не вдалося переконати водія, що це закон, і вони пішли, побажавши йому щасливої дороги. В органах на даний інцидент поки що ніяк не відреагували.

Нагадаємо, що нові правила карантину: у Зеленського приготували "ковід-сюрприз" українцям. У Кабміні стурбовані зростаючою кількістю хворих і активним поширенням підроблених ковід-документів
Раніше Знай писав, що українським пенсіонерам розповіли, за що їх можуть позбавити виплат: "помилки, підробки, виїзд за кордон". Якщо вам перестали нараховувати пенсію зверніться до Пенсійного фонду
Також Знай писав, що Франківчани відповіли, чому масово їдуть за кордон на заробітки: пенсія, медицина, податки та інші причини.