Нами розібрано цілу безліч ситуацій, пов'язаних з домашніми тваринами, включаючи навіть те, чому все ж не рекомендується брати з собою котів при перельоті на літаку.

Після цього ми розповідали, чому ж коти так сильно люблять валер'янку, а також як вона на них діє. А зараз поговоримо над корисною їжею для котиків після кастрації. Це буденна операція, тварині її легко перенести і після її здійснення у котів може спостерігатися звуження уретри.

Котик, скріншот: Youtube

У котів також може знизитися фізична активність, включаючи статевий потяг - воно змінюється на бажання поспати і накопичити зайвий жир. Через це і потрібно підібрати збалансований раціон. Не міняйте виробника, якщо ваш вибір припав на промисловий корм. Для кастрованих котів є спеціальна позначка. Сухий корм не потрібно давати на постійній основі, або ж, якщо його попередньо розмочувати.

Сухі ласощі викликають апетит у котів, тому зважуйте порції. З натуральних продуктів, котів можна годувати нежирним м'ясом (курятина, кролятина, свинина і т.д.), кашами, овочами, свіжою травою, рибою і кисломолочними продуктами.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Котик, скріншот: Youtube

Головне не давати котам рибу регулярно, бо там багато солей фосфору і кальцію.

Нагадаємо, котейка породи мей-кун опинився на холодному краю прірви 14-го поверху: "Все місто переживає..."

Як повідомляв Знай.ua, львів'янин з добрим серцем носить неходячого пса на прогулянки, в захваті все місто: "Людяність - вона проста"

Також Знай.ua писав, ледь не загинув у безжальній стихії: чоловік героїчно врятував пухнастика в небезпечному вирі, ці кадри вражають