Володимир Ярославський розповів як приготувати сирні пончики. Рецепт він взяв у однієї з передплатниць.

На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського кулінара, а також експерта в розважальному шоу "Майстер-Шеф" Володимира Ярославського, з'явилося нове повідомлення.

Цього разу Кухар, у якого вже майже 200 тисяч, розповів як приготувати сирні пончики.

"Я такого не готував раніше, але було дуже цікаво", - повідомив він.

Інгредієнт

Популярні новини зараз

230 замість 220: Україна перейде на європейську напругу – як вплине на побутову техніку

Ціна газу на наступний опалювальний сезон: "Нафтогаз" прийняв важливе рішення

Підвищення пенсій на 50%: хто з українців отримуватиме більше грошей

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Показати ще
  • 250г домашнього сиру;
  • 1 ціле яйце;
  • 1 жовток;
  • 85г цукру;
  • 10г ванільного цукру;
  • 145 г борошна;
  • 10г розпушувача.

Алгоритм приготування.

  1. Віджатий сир змішуємо з яйцем, жовтком і цукром і перетираємо в однорідну суміш.
  2. У борошно додаємо розпушувач, перемішуємо і додаємо до перетертого сиру, робимо м'яке тісто.
  3. За допомогою масла розгойдуємо на столі і робимо як «бублики».
  4. Розігріваємо масло до 180 градусів за Цельсієм і смажимо вироби з обох сторін, періодично перевертаючи шумівкою.
  5. Виймаємо на паперові рушники.
  6. Подаємо до столу, посипавши цукром.

Знай.uа нагадує: Чудодійна калина з медом впорається з будь-якими хворобами: готуємо вітамінну бомбу на зиму.Зараз ідеальний період для приготування заготовок на більш холодну пору.

Як раніше повідомляв Знай.uа: Євген Клопотенко придумав новий спосіб запікання яблук: потрібні тільки згущене молоко і сіль

Також Знай.uа писав: Плацинда, Мамалига і сармале: Костянтин Грубич розкрив секрети приготування традиційних бессарабських страв.