Відомий український телеведучий Костянтин Грубич знову відправився в експедицію, щоб познайомити українців з рецептами страв з усього світу.

Новий ролик був опублікований на його YouTube каналі, який дивиться практично 100 тисяч глядачів. Цього разу він зважився приготувати страву з досить незвичайною назвою-Болгарська Міліна.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Таку назву Про почув в українській Бессарабії, в селі Євгенівка, де живуть етнічні болагри.

Валентина Чупак нагодувала всю знімальну групу різними ласощами, і ще навіть знайшла час на те, щоб привести майстер-клас з приготування Міліни.

Популярні новини зараз

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Показати ще

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти. Для теста:

  • 150 г води;
  • 1 яйце;
  • Щіпка солі;
  • Борошна скільки візьме (приблизно 2,5 склянки на тісто і півсклянки на стіл для розгойдування);
  • Масло для змащення коржів;

Для начинки:

  • 800-900 г бринзи (можна суміш овечої і коров'ячої);
  • 1 яйце;
  • 100 г вершкового масла;

Для заливки:

  • 2 яйця;
  • 4 ст ложки сметани.

    Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Спочатку необхідно зробити заготовку з тонкого тіста, і закрутити його так, як показано на ролику. Всередину відразу треба класти начинку, і викладаємо тісто в форму. Перед тим, як відправити в духовку, змастіть сметаною і маслом. Виходить неймовірно смачно, а головне швидко.

Нагадаємо, що Костянтин Грубич показав, як приготувати популярне бессарабське блюдо

Раніше повідомлялося, що рецепт сирних пончиків від Вови Ярославського: такого не бачив навіть Ектор на "МастерШеф"

Знай.uа нагадує: Чудодійна калина з медом впорається з будь-якими хворобами