Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про нові рішення уряду, які можливо змінять майбутнє нашої країни в кращу сторону. До чого прийшли чиновники цього разу.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої є.

По-перше, зовсім скоро послуга реєстрації місця проживання стане доступна для українців, у яких паспорт виконаний ще у формі книжечки. Уряд затвердив і запустить експериментальний проект, який дасть можливість здійснити прописку в електронній формі.

Для тих, у кого ID-карта, послуга вже давно доступна.

Також, з нововведень - іноземці тепер зможуть користуватися електронними послугами. Це ще один експериментальний проект від Кабінету Міністрів. Завдяки ньому в Дії з'явиться довідка на тимчасове або постійне проживання. Все буде працювати так само, як і електронний паспорт.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Денис Шмигаль - фото Кабмін

Також, Уряд прийняв рішення про початок створення вертикально-інтегрованої компанії за участю «Центренерго». Підприємство буде об'єднане з державними шахтами в єдину структуру на базі енергетичної компанії України. Це дозволить забезпечити безперебійні поставки вугілля "Центренерго", а державні шахти отримають чіткий канал збуту, нормальний рівень розрахунків і можливості для модернізації.

За допомогою спеціального ПЗ можна буде в реальному часі спостерігати за тим, як виконуються стратегічні завдання і проекти міністерств. Це допоможе краще оцінити роботу міністрів і міністерств.

Дія саміт, фото: скріншот з відео

В даний час ІТ-інструмент ProjectUA відображає 12 національних пріоритетів програми діяльності Уряду. Завдяки цьому інструменту з'являється можливість бачити детальні плани і реальні результати виконання і приймати необхідні управлінські рішення.

Засідання Кабміну, фото офіційний сайт Кабінету Міністрів України

Нагадаємо, що зимові тарифи на газ, додаткові субсидії та соціальна допомога через "Дію": Денис Шмигаль про головні зміни листопада

Раніше повідомлялося, що еардепи "розбомбили" Дениса Шмигаля за голі лікарні і високу смертність: на кисень-нічого, на дороги-15 млрд

Також, Знай повідомляв, що у Мінсоцполітики зробили заяву про субсидії в опалювальному сезоні