Ціни на продукти "злетять" перед Новим роком: скільки коштуватиме борщ, олів'є та фрукти

У листопаді прогнозується чергове підвищення цін на соняшникову олію - вартість збільшиться десь на 2-3 відсотки. Ще відомо і те, що цукор може перейти кордон до 26 гривень, як долар. А ось овочі з борщового набору все ж збережуть стабільність. Картопля з буряком залишаться по 13 грн за кг, капуста залишиться в ціні до 8 гривень, а цибуля по 10-11.

Проте, можна помітити і те, що частина продуктів все ж подешевшає. Це стосується яблук-десь по 10 гривень за кілограм. Але до новорічних свят "подарунків" чекати не варто.

Магазин, фото: Знай.uа

Учасник "Холостячки" захотів познайомити Злату Огнєвіч з дружиною: "Вечір в хату"

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Показати ще

У дев'ятому випуску Злата Огнєвіч ще ближче пізнає претендентів на її серце. Героїня особисто познайомиться з друзями і колегами чоловіків. А ще з їх колишніми партнерами. Однак невідомо, хто саме влаштує "Холостячці" зустріч з екс-дружиною.

"Вечір в хату, шановні. Пліткарка нагадує, що до нового випуску Залишилося 2 години. Швидше завершуйте всі свої справи, запасайтеся смаколиками і до зустрічі о 19: 00 на СТБ️️", - йдеться в публікації.

Злата Огневич, фото з Instagram

Погода 13 листопада передасть українцям прощальну звісточку від теплої осені

У суботу, 13 листопада, в Україні очікується цілком комфортні погодні умови. Нічні "мінуси" потихеньку залишають територію країни, але денна температура повітря залишиться на колишніх показниках - не вище +11 градусів.

"Опадів у Києві 13-14 листопада не передбачається – антициклон Tilda. В Україні в цілому синоптична ситуація буде схожою-антициклон зумовить в суботу-неділю суху погоду", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Погода, фото знай.иа

Періс Хілтон вийшла заміж і забула про скандали: "сиділа в дівках" до 40

Періс Хілтон вийшла заміж за успішного бізнесмена Картера Реума, з яким почала відносини Ще в минулому році. На знімку красуня постала з великою чубчиком, з французьким манікюром на руках, в білому, напівпрозорому платті з квіточками і вуаллю. Відомо і те, що це перше весілля для американської актриси.

"Моя вічність починається сьогодні ✨ 💍 11/11 💝 # justmarried # Foreverhiltonreum📸: @ Josevilla", - пише Періс Хілтон у публікації.

Періс Хілтон, скрін з відео

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружуються? Найнесподіваніша пара року ошелешила радісною новиною

Співачка зізналася, що вже 18 листопада з'явиться офіційний трейлер до романтичного фільму "Одружуйся на мені" (Marry Me) з нею в головній ролі. До того ж саме тоді світ почує пісню "On My Way", яка стала саундтреком до фільму.

На кадрах, якими поділилася співачка можна побачити, як вона грає мелодію своєї пісні на піаніно. Також з'являтися деякі сцени з фільму, зокрема Дженніфер Лопес в красивому блискучому платті.

Дженінфер Лопес та Бен Аффлек, скріншот із відео