Стюардеса розкрила таємний сенс дивних звуків передзвону літака, які чутні під час польоту.

Стюард на ім'я Томмі Чімато розкриває деякі секрети своєї роботи в вірусному відео в TikTok. У своєму відео він пояснив різні звукові сигнали, які ви можете почути під час польоту, і пояснив, що кожен з них означає.

Відео Чімато починається зі звуку, який добре знайомий будь-якому авіамандрівнику-подвійного звукового сигналу, який звучить в динаміках літака через здаються випадковими проміжки часу під час польоту.

Як пояснює Чімато, цей звук насправді є одним з трьох сигналів, які бортпровідники використовують, щоб зрозуміти, що відбувається в літаку.

Якщо ви чуєте передзвін від високого до низького, це означає, що один бортпровідник подає сигнал іншому або що льотна кабіна намагається зв'язатися з ними.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Тим часом, один сигнал означає, що пасажир намагається отримати допомогу від бортпровідника. Це звук, який ви почуєте, якщо натиснете кнопку "зателефонувати" на своєму місці.

Літак. Фото: РІААМО в Королеві.
Літак. Фото: РІААМО в Королеві.

За словами Чімато, три сигнали означають надзвичайну ситуацію. Однак він додає, що ці сигнали використовують вкрай рідко.

"Вам ніколи не доведеться цього почути", - говорить він у своєму відео.

Користувачі TikTok були вражені почутим. Багато хто з них не мав уявлення про те, що означають ці звуки.

"Я ніколи цього не знав», «Я завжди думав, що це означає, що буде зроблено оголошення», «Новий страх розблоковано: чути три дзвінки», - пишуть в коментарях до ролика користувачі соцмережі.

Нагадаємо, хустка на плечі і кросівки: український лоукостер SkyUp змінює форму через скарги персоналу. Тепер стюардеси літатимуть у більш комфортному для себе одязі

Як повідомляв портал Знай.ua ,Wizz Air запустив рейси на Кіпр. Угорський лоукостер Wizz Air повідомив, що запускає прямі рейси з культурної столиці України в Ларнаку на Кіпрі.

Також Знай.ua писав, український лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом і Львовом