У Києві чоловік тривалий час домагався того, щоб у ліфті замінили лінолеум. Однак терпець урвався і він замінив його сам, після цього реакція ЖЕКу його сильно здивувала.

Про це повідомляє Телеграм канал "Київ зараз".
Киянин довгий час добирався того, щоб ЖЕК замінив лінолеум в ліфті однієї з багатоповерхівок столиці. Однак, коли йому вже набридло чекати, він вирішив сам зробити це.
Чоловік придбав лінолеум і сам замінив його в ліфті свого будинку. Однак, через деякий час на це телефон прийшло повідомлення від ЖЕКу, що його прохання виконане. Чоловік був в замішанні, адже він сам все зробив.

Скріншот листування

- Добрий день. Промкомплекс замінив лінолеум в ліфті — зазначили в ЖЕКу
- Ви взагалі з глузду з'їхали? Цей лінолеум купив особисто я за свої гроші і замінив своїми руками, зазначив чоловік в повідомленні.
Як же відреагували на таке повідомлення киянина в ЖЕКу-невідомо. Адже їм не вдалося обвести його навколо пальця.

Скріншот допису

Нагадавши, Українка розкопала яму, яку власним коштом залатав небайдужий чоловік: "щодня наражаюся на небезпеку". Жінка аргументувала це тим, що діра служила як своєрідний "лежачий поліцейський"

Раніше Знай писав, "не бачать ями і пішоходів": водіям пропонують заборонити спеціальне освітлення, чим воно небезпечне. Засліплені водії втрачають орієнтацію на дорозі, не бачать ями і пішоходів

Також Знай повідомляв, "втратив колесо, час, нерви...": українець, який потрапив в ямковий каскад під Дніпром, допоміг "Укравдодору" дитячими малюнками

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще