Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

"Холостячка" Злата Огнєвіч поселила у себе на кухні маленького китайця: мама щаслива

Співачка розповіла про невдалий досвід покупки товарів з Китаю. Злата замовила в інтернеті органайзер для сипучих продуктів, круп і приправ на прохання мами, але очікуванню не судилося зійтися з реальністю. Замість дійсно зручного пристосування для кухні, артистка отримала незрозумілий пластиковий стакан, з поламаними частинами і поганим запахом.

Оля Полякова, скріншот: YouTube

Оля Полякова помірялася красою зі своїми доньками: "Пішла наперекір всім"

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Оля Полякова опублікувала добірку фотографій, на яких вона зображена в купальнику і дві її доньки - Маша і Аліса. У пості Оля Полякова запропонувала своїм підписникам вибрати найкрасивішу з них.

Метро Києва, facebook.com/kyivcity.gov.ua

Віталій Кличко "скасував" підвищення вартості проїзду до 20 гривень

Мер столиці Віталій Кличко пообіцяв не підвищувати ціну до кінця опалювального сезону. Відповідно, обіцяного проїзду по 20 грн в Києві поки не буде. Він розповів, що метрополітен і "Київпастранс" звернулися до КМДА про підвищення цін, адже тарифи на перевезення в комунальному транспорті не відповідають собівартості.

Євген Кошовий, фото з Instagram

Худющий Євген Кошовий схвилював українок, "Квартал 95" ще й не пахло

На офіційній сторінці "Кварталу-95" розмістили зворушливе фото юного і усміхненого Євгена Кошового, з часів його творчої діяльності та студентства в місті Луганську. Знімок приурочили до Міжнародного молодіжного свята - Дня студента, яке щорічно відзначається 17 листопада.

Хліб на звалищі, скріншот: Facebook

І це голодна країна? Українців приголомшили горою викинутого на звалище хліба

У той час, коли мільйони українців читають новини про подорожчання всіх продуктів і послуг в країні, з'явилися новини, які можуть викликати набагато більше питань, ніж звичайний новий цінник. Так, недалеко від міста Луцьк на звалище викинули буханки хліба.

Ціни на продукти, кадр з відео

Українцям показали, як їм підсовують у магазинах прострочені продукти

Виконавчий директор Союзу споживачів України Максим Несміянов провів перевірку популярних магазинів Миколаєва. Зауважує, що ситуація в цілому непогана, проте могла б бути і краще. Відповідне відео з'явилося на каналі Максима Несміянова в YouTube. За його словами, невелику кількість прострочених товарів знайшли в найпопулярнішому магазині міста.