До Нового 2022 року залишилося трохи більше місяця, але вже можна помітити святкові прикраси в супермаркетах і яскраві вогники гірлянд на фасадах магазинів і кафе.
Все це створює новорічний настрій і змушує занурюватися в новорічну млість думок про зустріч чорного водяного Тигра, який керуватиме у 2022 році.
Звичайно, не останнє місце займає і вибір страв на святковому столі. Крім стандартних Олів'є, крабового і бутербродів з ікрою хочеться і чогось незвичайного, але іодновременно не дуже химерного.
Ідеальним варіантом стане салат "Королівська Шуба", для якого не потрібно шукати рожевий майонез і по правді він больше схожий зовні на салат "Мімоза". Але це не робить його менш смачним.
Рецептом поділилася Катерина Керженевська на сайті "Едим дома " відомої Юлії Висоцької.
Відстрочка під загрозою: Міноборони не може перевірити реєстри, а відповідати доведеться вам
В Україні можуть заблокувати всі рахунки боржників – навіть зарплатні картки
Гороскоп на 12 березня: чому середа може стати найгіршим днем для деяких знаків Зодіаку
Пенсійний фонд на межі: українців попередили щодо майбутніх виплат
Інгредієнти:
сьомга копчена 300 г
картопля варена 4 шт.
яйця курячі 4 шт.
креветки 300 г
цибуля-порей 1 шт.
кукурудза 1 банка
крабові палички 1 упаковка
морква 1 шт.
Для соусу
йогурт за смаком
майонез за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Заздалегідь відваримо і остудимо овочі, яйця, креветки. На блюдо ставимо роз'ємне кільце і починаємо збирати наш салатик шарами. Перший шар відварна картопля, нарізану кубиками. Змащуємо соусом з майонезу і йогурту в рівних пропорціях.
2. Другим шаром йде філе сьомги, нарізане кубиками.
3. На сьомгу укладаємо нарізану цибулю порей. Злегка змастити соусом.
4. Далі відварені креветки (вони можуть зменшитись у розмірах після варіння, не лякайтесь).
5. На креветки укладаємо яйця, нарізані кубиками. Змастити соусом.
6. Крабові палички кубиками, змастити соусом.
7. На крабові палички, викладаємо відварну моркву, терту на крупній тертці, змастити соусом з майонезу і йогурту.
8. Останній верхній шар кукурудза консервована. Дати салату настоятися.
І ваш чудо-салат гостям на заздрість готовий. Скуштуйте і будьте впевнені, що таку Шубу захоче собі на стіл навіть Ектор Хіменез-Браво з МастерШеф.