Що робити коли начинка випливає з пиріжків. Є простий і зручний лайфхак, передає портал Белновости.

Одними з популярних начинок для пиріжків - варення і сир. Однак вони часто випливають з пиріжків. Однак є один простий і зручний варіант, який дозволяють розв'язувати цю проблему.

Як загусник можна використовувати крохмаль. Начинка не буде витікати з пиріжків і при інших додаткових компонентах: манка, вівсяні пластівці.

Пиріжки, скріншот: YouTube

Використовуйте на півкіло начинки одну столову ложку даного загусника. Загусник просто відправляється в сир. Змішувати крохмаль з ягодами можна тільки після того, як останні повністю розморозяться і позбудуться від надлишку рідини.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Якщо ж стоїть завдання згустити варення, то фахівці рекомендують довести його до кипіння і потримати в такому стані разом з крохмалем або манною крупою близько однієї хвилини. Це дозволить варення застигнути.

Знай.uа нагадує: Печена картопля і морквина по-корейськи: Руслана Писанка поділилася рецептом ідеальної вечері. Телеведуча приготувала неймовірно просту, але таку популярну моркву по-корейськи, а до неї запекла картоплю з маслом, сиром і спеціями.

Як раніше повідомляв Знай.uа: Рецепт сирних пончиків від Вови Ярославського: такого не бачив навіть Ектор на "МастерШеф". На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського кулінара, а також експерта в розважальному шоу "Майстер-Шеф" Володимира Ярославського, з'явилося нове повідомлення.

Також Знай.uа писав: Зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський відкрив секрет справжньої котлети по-київськи: "Руки в яйцях".