Михайло Зубов, актор популярних російських серіалів» Вороніни «і» шукачка", раптово помер, не доживши до свого 43-річчя. Про те, що актор вже не з нами, повідомила його близька подруга, керівниця «Кіноліцея» Олена Володіна, на своїй сторінці в Instagram.

Як виявилося, серце актора перестало битися ще 11 листопада. Шанувальникам про трагедію повідомили далеко не відразу. Сім'я і друзі покійного важко перенесли цю втрату.

"Пішов з життя наш друг, прекрасна людина, талановитий артист Міша Зубов, так і не дочекався нашого фільму. Не знаю, як тепер з цим жити. Міша, прости!» - написала Володіна.

Актор не дожив до виходу на екрани кінострічки «Старша сестра», в якій він зіграв батька маленької дівчинки.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

На телебачення Зубов потрапив недавно, свою першу роль він виконав в 2018 році. Основним його заняттям були епізодичні зйомки в серіалах, таких, як "Вороніни", "Ищейки", "Капкан для монстра" і "Спаська".

Причиною смерті міцного 42-річного чоловіка стала коронавірусна інфекція. Йому різко ставало гірше, останні два тижні життя він провів у реанімації. У Зубова залишилися дружина Наталія Гердт і син.

Нагадаємо, що Ліза Арзамасова з "татових дочок" замріялася на самоті на сходинках: без сина дуже добре.

Також портал Знай.uа повідомляв, що Оля Полякова розбовтала Маші Єфросиніній про роман з Іваном Ургантом: все сталося блискавично. Співачка Оля Полякова розповіла телеведучій Маші Єфросиніній все про її роман з Іваном Ургантом

Також " Знай.ua " писав, спокуслива Оля Полякова показала магію одним поглядом: встояти неможливо. Оля Полякова показала справжню магію одним поглядом.