Українка Ганна Фінік приготувала огляд цін на капусту на ринку у селищі міського типу Саврань, що у Одеській області. Також вона поділилася цікавим рецептом страви із капусти в ефірі «Твій день» на телеканалі «1+1».
Розцінки на базарі в Саврані такі ж, як і в решті регіонів України. Ціна на цвітну капусту в її рідному селищі сягає 30 гривень за кілограм, червонокачанної – 20 гривень за кілограм, пекінської – теж 20 гривень за кілограм. Білокачанна капуста – по 10 гривень за кілограм. Зі кілограм квашеної капусти просять 35 гривень.
Готувати улюблену страву з капусти дівчині допоміг її хлопець Олексій.
Що потрібно для капусти "Піканфі"?
- Білокачанна капуста,
- Часник,
- рослинна олія,
- сіль,
- перець,
- кріп.
Як готувати?
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Капусту потрібно нарізати кільцями приблизно по сантиметру в товщину. Скласти її в один шар у широку ємність, полити олією, посипати приправами і часником. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Поки капуста запікається, приготувати омлет з 3 яєць і посипати його сиром.
Для соусу в 200 мл йогурту додати часник, перець і кріп, перемішати.
Подавати все разом із капустою.
Нагадаємо, рецепт від Євгена Клопотенка: олія з карамельно-горіховим присмаком, яка не горить під час смаження
Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко нагодував Анатолія Анатоліча дивними делікатесами - слина "лилася рікою": "Поїв бобра, бджіл..."
Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко запропонував організувати свято на честь борщу: "Всеукраїнський, масштабний день"