Хто стане "Холостячкою" в 12-му сезоні після Злати Огнєвіч - Тіна Кароль, Наталія Могилевська або Леся Нікітюк? Решетник вже обрав

Шоумен зізнається, що багатьох розглядає на цю роль, і навіть піднімає це питання з самими жінками. Одні думають, що це все жарт, але потім надходить офіційне запрошення на кастинг. Однією з кандидаток є Леся Нікітюк, і сам Григорій Решетник вважає, що вона прекрасна дівчина, і сезон з нею був би вкрай цікавим.

"Тіна Кароль, мені здається, прекрасно б впоралася. Я десь читав, що Наталя Могилевська модерує себе в ролі Холостячки, для Наташі потрібні сміливі, харизматичні чоловіки. Слава Камінська теж холостячка. А Едгар Камінський, у свою чергу, холостяк. Мої творчі ідеї іноді сміливіші, ніж можуть здаватися в контексті мого стриманого сімейного іміджу" - розповідає Григорій Решетник.

Фото зі сторінки Григорія Решетника

Зима підібралася до Києва, засипавши столицю снігом: прогноз погоди змусить українців змінити плани

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

У мережі очевидці один за іншим взялися викладати відео і фотографії довгоочікуваного першого снігу, який щороку радує і дорослих, і малих, як вперше. Цього року перший сніг не видався густим, а рідкісні сніжинки красиво лягли на дерева і припарковані автомобілі.

Згідно з прогнозом Наталії Діденко, вже 24 листопада в Києві снігу не буде. У той же час синоптик попереджає, що перші зимові опади і мороз істотно ускладнять ситуацію на дорогах і тротуарах.

Перший сніг, фото: Znaj.ua

Анну Трінчер і Дашу Квіткову теж? Українських блогерів хочуть змусити платити податки

Українці вимагають зобов'язати всіх блогерів у соцмережах, таких як Instagram і Facebook, платити податки за дохід від реклами та монетизації контенту. Відповідне звернення з'явилося на сайті офісу президента.

На думку автора петиції, Павла Безпалька, державі пора подбати про оподаткування блогерів. Згідно з його пропозицією, відсоток податків буде залежати від кількості "підписників", доходу від реклами і монетизації контенту. Чоловік також вимагає створити нормативну базу і орган державної влади або доручити Державній податковій службі та органам фінансового моніторингу здійснювати перевірку і контроль всіх блогерів.

Анна Трінчер, фото: Instagram

Анастасія Приходько описала основні мінуси в житті жінки після 30-ти: "Покрутять біля скроні"

"Не помічали, що з віком починаєш відчувати все більш яскравіше? Хороші фільми відчуваєш інтуїцією і ніби проживаєш їх разом з героями. Хороше вино дізнаєшся по етикетці і п'єш, щоб насолодитися смаком, а не як в молодості «щоб вставило». Торт і тістечко вибираєш ті, які подобається і щоб кайфонуть, а не ті, які попалися під руку. Людей навколо відчуваєш справжніх. Хороший. Інші йдуть самі і ти не шкодуєш, бо так треба. Твої-поруч з тобою», - написала Приходько.

Анастасія Приходько, фото: Instagram

6500 зарплата і 1430 гривень податок: українцям розповіли про підвищені виплати в грудні

Про підвищення зарплат стало відомо вже давно від уряду, і статися це має з середи, 1 грудня. Замість 6 тисяч гривень українцям, які отримують мінімальну зарплату, платитимуть 6500 гривень, і це передбачено бюджетом на цей рік. Крім цього, збільшать розмір єдиного соціального внеску з зарплат, і розмір єдиного податку для фізичних осіб підприємців.

Соціальний внесок:

- мінімальний розмір - з 1320 до 1430 грн;

- максимальний розмір-з 19 800 до 21 450 грн.

Пенсії зростуть з 1 грудня 2021 року у зв'язку із зростанням мінімальної зарплати. Виплати складуть 2600 грн замість 2400 грн для пенсіонерів старше 65 років при наявності у них страхового стажу 30/35 років.

Пенсіонери, кадр з відео