У соціальній мережі оприлюднили дуже цікаву інформацію, яка стосується нового захоплюючого серіла. Стало відомо, що на світ вийшов новий дуже захоплюючий серіал «Поклик пекла», який за кілька днів переплюнув «Гру в кальмара».

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"І ось, це сталося! Гучна "Гра в кальмара", що трималася в топі Netflix кілька місяців, поступилася першим місцем іншому серіалу. Якому і чому весь світ вже сходить по ньому з розуму? - Розповідаємо за посиланням в описі профілю #netflix #игравкальмара #зовада", - підписаний пост в соціальній мережі.

Дуже багато людей по пройшли повз такої новини. Багато фанатів культового серіалу "Гра в кальмара" залишаються відданими своїй улюбленій кінострічці. Однак знайшлося дуже багато людей, які просто в захваті від нового корейського серіалу, але, є і ті, хто зовсім не розуміє такого кінематографа.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Піду перегляну "гру престолу"", "гра в кальмара звичайно не поганий, але з "паперовий будинок" не зрівнятися нічого !!!!", "Фігня якась ! Гру дивилися-супер. А це муть", " Падааааждіііітеееее!!!! я ще кальмара не подивилася, за планами в січні приділити час", " хто-небудь може мені пояснити, чому людям цікаво дивитися подібну дичину? Що кальмар, що ця херня. Яких емоцій не вистачає людям в житті, що вони компенсують це переглядом такого жанру?", - залишають думки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли про вагітну дружину Кріштіану Роналду.

Нагадаємо, що чоловік понівечив себе, щоб стати схожим на прибульця.