У соціальній мережі показали чарівні кадри, на яких можна споглядати американську актрису і співачку, відому, як "Чорна вдова" з легендарного кіновсесвіту Marvel Скарлетт Йоханссон. Зірка показала себе після пологів зі своїм коханим чоловіком.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «hello» в Instrgram.

"Скарлетт Йоханссон і Колін Жост вперше вийшли в світ після весілля і народження другої дитини Три місяці тому у пари народився син, якого назвали Космо. @hello _ _ ru # hello_ru #hello_russia", - підписаний пост у соцмережі.

Численна публіка, яка побачила ці чарівні і теплі кадри, не пройшла повз поста. Фанати актриси засипали свою улюбленицю компліментами.

Скарлетт Йоханссон, фото: onedio.com

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Бомбіта згадала себе через 3 міс після пологів", "Скарлетт щаслива, світиться", "красива пара", "Ну чому комусь так щастить, що після пологів всього за 3 міс приходять в відмінну форму, немов не народжували ніколи ?!!!! Молодець, красуня!!! Щастя їм....", "який у неї гарний костюм не те що деякі одягають чорти що і сама красуня", "з Районом Рейнольдсом вони не так виглядали, а тут гармонійно так. Вітаю", "завжди задоволена Скарлетт","сподобається актора Скарлет", "красива пара", "моторошна постава! У вас теж спина зверху знаком питання? Млинець. І це найбагатші люди!",- пишуть відгуки юзери соцмережі.

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "hello" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "hello" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили про те, що Анджеліна Джолі ненавидить свої губи.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про трикутник голлівудських зірок.