Спеціально для наших читачів, які вже у всю готуються зустрічати перший зимовий місяць, і трохи засумували через це, з'явилися дуже цікаві новини. Цього разу ми знайшли чудовий рецепт тушкованої червоної капусти з волоським горіхом і навіть з тефтелями. Все це готуватиме народна артистка Руслана Писанка.

Пропонуємо нашим читачам дістати свої книжечки з рецептами і все детально записати, або навіть охоронити в своєму браузері цей шедевр.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Твій день", який вже доступний в мережі YouTube.

Тушкована капуста з тефтелями, скріншот: YouTube

Тушкована капуста з тефтелями, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

В українських супермаркетах посеред зими з'явилася черешня - 1.5 тисячі за кілограм і вже гниє: "Виглядає на 9.99"

"Це Різдво потрясе світ": чоловік стверджує, що прийшов з 2485 року, і попередив людство

22-річний хлопець згвалтував трансгендера, думаючи, що він жінка: не зупинило навіть зізнання

"Було нудно": жінка встановила дивний рекорд, переспавши з 919 чоловіками за 7.5 годин

Показати ще

Цього разу, як заявили автори сюжету, наш настрій буде пурпурного кольору. Адже Руслана Писанка приготує тушковану червону капусту з волоським горіхом! Оригінальний і дуже корисний рецепт доповнять курячі тефтелі.

Поєднання смаків зможете спробувати і ви. Давайте разом дізнаємося, що ж потрібно з продуктів і як приготувати цю страву.

Тушкована капуста з тефтелями, скріншот: YouTube

Що потрібно з інгредієнтів:

Тушкована червона капуста: 1шт. червона капуста; 100г волоського горіха; 3 ст.л. соняшникової олії; 1 шт. цибуля і щіпка солі.

Смажені тефтелі: 500г фаршу; 200г рису; 1шт. цибуля; 1шт. яйце; сіль; спеції.

Тушкована капуста з тефтелями, скріншот: YouTube

Тушкована капуста з тефтелями, скріншот: YouTube

Пропонуємо нашим читачам дізнатися, як правильно зліпити тефтелі і подати їх з тушкованою червоною капустою за правильним рецептом від Руслани Писанки:

Весь процес готування не займе більше 40 хвилин, зате домашні і друзі можуть отримати гастрономічний екстаз, особливо м'ясоїдні. Смачного!

Раніше повідомляли, Євген Клопотенко здійснив дитячу мрію, навіть не згадавши про борща: "Хлоп'яче бажання".

Як повідомляв Знай.uа, в Україні подорожчав найважливіший продукт для борщу: на 30 гривень не купиш і півкіло.

Знай.uа писав, нагодувати сім'ю за 50 гривень: Українка з села поділилася рецептом страви, якої вистачить на всіх.