На сторінці в соціальній мережі Instagram глави держави Володимира Зеленського з’явився новий допис, присвячений його ініціативі «Велике будівництво».

За словами президента, плани масштабної розбудови стосуються не лише дорожньої інфраструктури, але й авіасполучення в Україні.

«Запуск національного авіаперевізника, нові сучасні аеропорти, трансформація Міжнародного аеропорту «Бориспіль» у найпотужніший східноєвропейський авіахаб, відродження авіабудування та посилення промислової співпраці у форматі Україна — ЄС — це головні цілі «Великого будівництва», які ми ставимо перед собою на найближчі роки», - похвалився планами голова держави.

Він також розмістив декілька світлин з події, присвяченої створенню національної авіакомпанії.

«Було кілька робочих назв. На сьогоднішній день це Ukrainian National Airlines. Дуже символічно, Українські національні авіалінії – UNA. Як наша держава з великою історією, але завжди енергійна, і юна, і об'єднана», - зізнався глава держави на форумі «Велике будівництво.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Нагадаємо, "Велике будівництво" Зеленського дало тріщину: нардепи закатають мільйони в асфальт Конча-Заспи замість роздовбаних доріг українців.

Як повідомляв "Знай.ua", українців обурили умови дитячої інфекціонки: обдерті унітази, смердючі ганчірки і раковини з "совка"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський проінспектував новенькі потяги і назвав головну біду Укрзалізниці: тим же грішать і в Раді