Зупинилося серце колишнього мера Києва Олександра Олмельченко, який незадовго до цього був госпіталізований через хворобу.

Про це повідомив чинний мер столиці Віталій Кличко.
Так, стало відомо, що у четвер, 25 листопада помер екс-мер Києва Олександр Омельченко. Відомо, що він тяжко хворів на коронавірус. Про його госпіталізацію повідомив мер Києва Віталій Кличко на сесії, 18 листопада.

Скріншот коментарів

"Сан Санич, як ми його називали, завжди був енергійним, з мудрим гумором, порадами досвідченого управлінця. Ми були знайомі багато років….Колись він відвідував мої і брата поєдинки. Потім розповідав мені про нюанси політики, зокрема, в управлінні столицею. Ми могли дискутувати, сперечатися, погоджуватися один з одним чи ні. Але Олександр Омельченко любив Київ і був, беззаперечно, одним з тих, хто творив його сучасну історію", - зазначив Кличко.

Олександр Омельченко помер на 83 році життя, він очолював Київ майже 10 років – із 1996-го до 2006-го.

Нагадаємо, помер легендарний батько Даші Малахової, який керував "Театром на Подолі" і вчив Єфросініну: "Як сумно і боляче...."

Раніше Знай писав, помер актор з "Вороніних" і "Ищеек" Михайло Зубов, близькі не можуть отямитися:" Як з цим жити? Прости...". Актор не дожив до виходу на екрани кінострічки, в якій зіграв батька маленької дівчинки

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також Знай повідомляв, помер зірка "Ширлі-Мирлі" Валерій Гаркалін: вірус не дав акторові жодного шансу. Зірка радянського і російського кіно Валерій Гаркалін помер сьогодні, 20 листопада