Майже десять років тому австралійка Дана Вулін була змушена боротися за своє життя після того, як ревнива жінка облила її метиловим спиртом і підпалила.

Про це повідомляє "7news".
Наталія Димитровська хотіла зіпсувати гарне обличчя Дани після того, як та розмовляла з її чоловіком на вечірці. За скоєне Димитровська була засуджена до 17 років ув'язнення.

Дана Вулін, фото "7news"


Своєю чергою Дана отримала опіки третього ступеня, 64% її тіла було уражено. Вона стала відома як "дівчина за маскою", адже була змушена носити компресійну пов'язку, яка повністю закривала її обпалене обличчя протягом довгих двох з половиною років.

Дана Вулін, фото "7news"

На шоу Seven’s Sunday Night у 2014 році Дана сміливо зняла цю маску, зворушивши серця австралійців. А от зараз, коли наближається 10-річний ювілей бездушного нападу, Дана має відверте повідомлення для цієї жінки.

Дана Вулін, фото "7news"

"Ти, хто мене спалив, це великий біс. Вона намагалася викорінити мою зовнішність, а тепер все, що вона зробила, це увічнила мене. Я фізично не можу старіти. З плином часу я виглядаю молодшою і підтягнутішою", - зазначила Дана.

Дана Вулін, фото "7news"
За ці роки Дана перенесла стільки пересадок шкіри, реконструктивних операцій та косметичних процедур, що втратила рахунок. Але в одному вона впевнена – "справжня" Дана нарешті повернулася.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

"Раніше у мене була товста шкіра, а тепер у мене буквально товста шкіра. Тепер, чим більше я є я, немає засудження. Не те щоб мене це хвилювало, я згоріла живцем... палиці та каміння, знаєте", - зазначила Дана.

Дана Вулін, фото "7news"

Дана повністю повернулася до звичайного життя та навіть відкрила власну клініку I am D Aesthetics, де вона зосереджується на наданні ін’єкційних препаратів, а також на послугах косметичного татуювання. Зараз вона повертає іншим людям їхні обличчя. Дана каже, що її нова робота зцілює.
Нагадаємо, жінка залишилася без дверей через відмову продати квартиру сусідам - "Зірвав з петель і кидав по вулиці"
Також Знай писав, Дівчина знімала ролики для TikTok і провалилася в шахту ліфта, заробивши черепно-мозкову травму з переломами: пролежала там всю ніч
Раніше Знай повідомляв, українець потрапив під колеса багатотонного потяга: від вірної загибелі роззяву врятували "янголи"