Зараз ми з вами розберемо геніальний спосіб, який дозволить виростити зелену цибулю будинку, але при цьому без використання горщика і землі.

Для початку потрібно підготувати основу - нам знадобляться міцні поліетиленові пакети, дрібні цибулини, тирса, які можна купити в будь-якому зоомагазині, а також туалетний папір.

Вирощування зеленої цибулі, фото: кадр з відео

Процес неймовірно простий, тому швидко запам'ятовується. Починаємо з тирси, жменю якої слід "заварити" в каструлі.

Даємо їй охолонути, а потім зливаємо воду, що залишилася. Приготована тирса повинна бути злегка вологою, але не сирою. Це можна дізнатися, якщо натиснути на неї — вода не повинна капати.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Далі беремо дві великі і підготовлені жмені тирси, утрамбовуємо їх в пакеті і відволікаємося на цибулини. Спочатку з них потрібно відрізати шийку, що дозволить простимулювати зростання зеленого пір'я.

Вирощування зеленої цибулі, фото: кадр з відео

Згодом висаджуємо дрібні цибулини в тирсу, щільно саджаючи один до одного, "надуваємо" пакет і зав'язуємо.

Ми залишаємо в такому положенні до того моменту, поки зелені пір'я цибулин не виростуть досить високими. Коли це сталося-розв'язуємо пакет і готово! Вся справа в тому, що пакет насичується вуглекислим газом, який і сприяє активному росту рослин.

Нагадаємо, як накрити стіл на Новий Рік 2022 до 1000 гривень: не тільки олів'є, мандарини і шампанське

Як повідомляв "Знай.ua", зелене пюре з горошку і шпинату від Володимира Ярославського: як приготувати гарний і смачний гарнір

Знай.ua писав, "Віддавати урожай за копійки - знущання": українські фермери зі сльозами на очах спостерігають, як гниє прибуток - у чому проблема