Віктор Янукович оскаржить у суді постанову Верховної Ради про його відсторонення від посади президента України.
Про це у Facebook повідомив представник Януковича Юрій Кірасир.
Так, стало відомо, що Віктор Янукович вже подав позов до Окружного адміністративного суду Києва проти Верховної Ради України.

"Четвертий Президент має намір оскаржити законність прийняття парламентом постанови про його нібито самоусунення з посади глави держави", – сказано в повідомленні.

Віктор Янукович, скріншот: Youtube

Також Юрій Карасир нагадав про прийняту 22 лютого 2014 року депутатами Верховної Ради постанову "Про самоусунення президента України від виконання конституційних повноважень та призначення позачергових виборів президента України". За його словами це було антиконституційне рішення.

Віктор Янукович, кадр з відео

" У Верховній Раді розуміли, що законно усунути від влади демократично обраного Президента шляхом імпічменту не вдасться, розглядали два варіанти: фізично усунути Віктора Януковича або розтоптавши закон захопити владу. Парламент, не маючи на це повноважень, пішов другим шляхом. І саме цей шлях вкинув Україну в катастрофу", - підсумував він.

Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадавши, Віктор Янукович поскаржився українцям на річницю Майдану: "Кинули, як лоха". Віктор Янукович написав велике звернення до українців, до річниці подій на Майдані

Також Знай писав, Віктор Янукович "щебетав" з Путіним, поки українців розстрілювали на Майдані

Раніше Знай повідомляв, президент-утікач, який покинув країну в далекому і тривожному 2014 рік Віктор Янукович несподівано був помічений на одній з виборчих дільниць у Харкові