З міста Харків прийшли доволі сумні новини, які ще раз доводять той факт, що деякі люди просто не можуть прожити і одного дня, щоб нікому не нагрубити. Такою людиною виявився кондуктор одного з харківських трамваїв.

На відповідь групи молоді, що у них є проїзні документи і навіть електронні студентські кондуктор почав голосно і брудно лаятися.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Х.С. Харків".

Харківський трамвай, фото: Telegram

"Їхали вчора з друзями у 27 трамваї о 18:00. Зайшли, відразу оплатили проїзд E-ticket і сіли на сидіння. Підійшов кондуктор і попросив перевірити карти. Ми без проблем протягнули йому їх. Кондуктор вимовив таку фразу: "Еб*ть, висунули". Ми жодним чином не відреагували.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Показати ще

Після він попросив пред'явити студентський. Ми відкрили "Дію", але вона йому не сподобалася, пояснив це тим, що її підроблено, до слова, у нас айфони, і чисто теоретично цього бути не може. Після перевірки наших карт і студентських прозвучала така фраза: "З**бали ці довб**оби". Ми спокійно запитали куди можна звернутися, щоб залишити скаргу.

Він сказав, що це марно, адже у нього їх вже вагон і йому нічого не зроблять. Так само кондуктор попросив пояснити причину нашої скарги, ми, вже на підвищених тонах, сказали, що він розмовляв на "ти" і матюкався на нашу адресу. Він сказав, що це його право.", - описують ситуацію хлопці.

Також автори публікації прикріпили відеозапис, на якому можна побачити невеликий фрагмент конфлікту.

Раніше повідомляли, у Харкові перед "Чорною п'ятницею" підняли ціну на старі товари і прикрилися розпродажем: "Все, що потрібно знати...".

Як повідомляв Знай.uа, "Укрзалізниця" пробила дно в електричці з діркою замість дверей: "вентиляція" на морозі.

Знай.uа писав, йдемо в Європу? Продавщиця наплювала на пенсіонерку з розбитою головою: "Що це за тварина".