Екстрені служби заявили, що чоловік серйозно поранений через сильний вибух, що стався під час будівельних робіт біля станції. Цей спровокували будівельні роботи в Donnersbergerbruecke.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Відомо, що чотири людини поранені через вибух величезної бомби, що перебувала в Мюнхені з Другої світової війни.

Вибух стався коли робилися будівельні роботи в Donnersbergerbruecke, на місце вибуху моментально прибули екстрені служби, поліція і два вертольоти.

Поліція Мюнхена, і служба Німеччини Deutsche Bahn підтвердили в Твіттері, вибух спровокувала випадкова повітряна бомба часів Другої світової війни.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Чоловік, який говорив від поліції Мюнхена сказав: "На даний момент немає ніяких підстав думати, що це кримінальний злочин. За попередніми даними відомо, що чотири людини отримали сильні поранення, а станція була тимчасово перекрита. За межами безпосередньої близькості небезпеки немає"

Мюнхен

Через вибух рух поїздів до головного вокзалу і назад було призупинено на деякий час, але Deutsche Bahn повідомила, що призупинення було знято, і поїздки будуть поступово повертатися в нормальний стан - з деякими затримками і скасуваннями, які все ще можливі.

Міністр внутрішніх справ Йоахім Херрманн сказав: "Під час буріння була підірвана авіабомба вагою 250 кілограм часів Другої світової війни. Уламки розлетілися на сотні метрів. В даний час проводиться пошук по всій території".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили про те, що курс євро може злетіти в космос.

Нагадаємо, що в мережі повідомили, що поїзд Укрзалізниці втратив два вагони по дорозі.