У Харкові комунальники знайшли оригінальний спосіб відволіктися від роботи. Вони на деякий час вирішили згадати дитинство.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Україна в шоці".
Так, У Харкові у дворі однієї з багатоповерхівок помітили комунальників, які вирішили весело провести час на роботі. Вони захотіли згадати дитинство і покататися на гірці. Місцеві жителі зняли на камеру, як один з комунальників спускався з дитячої гірки на майданчику.

Комунальники, скріншот

У той же час за всім, що відбувається спостерігав його колега. Який не міг стримати емоцій і сильно засміявся від дій свого напарника.
На відео видно, що комунальнику не вдалося вдало приземлиться і він трохи вдарився своєю п'ятою точкою об дитячу гірку.

Комунальники, скріншот

" Робота не вовк. У Харкові комунальники не втрачають часу даремно і розважаються в перервах між роботою як можуть", — сказано в повідомленні Телеграм-каналі "Україна в шоці".

Комунальники, скріншот

Згодом вони вирішили удвох покататися на дитячій гойдалці.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

комунальники, фото "Типовий Харків"

Нагадавши, Українка розкопала яму, яку власним коштом залатав небайдужий чоловік. Жінка аргументувала це тим, що діра служила як своєрідний "лежачий поліцейський"

Раніше Знай писав, на комунальників напав чоловік з лопатою: не змирився з відключенням світла. У Харківській області співробітники комунального підприємства зіткнулися з агресією.

Також Знай повідомляв, у Києві перекриють половину вулиці Антоновича: кому півроку доводиться користуватися об'їзними шляхами. Це пов'язано з прокладанням інженерних мереж в об'єкті будівництва офісного центру